Κατασκευή Ιστοσελίδας

Εάν έχετε μια επιχείρηση και θέλετε να πετύχετε στη σημερινή αγορά, θα χρειαστείτε έναν ιστότοπο. Αλλά τι τύπο ή μέγεθος ιστότοπου χρειάζεστε;
Μια υπηρεσία σχεδιασμού ιστοσελίδων παρέχει επαγγελματικές και προσαρμοσμένες λύσεις σχεδιασμού για τη δημιουργία και τη βελτίωση ιστοσελίδων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως οπτικός σχεδιασμός, σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη, ανταποκρινόμενος σχεδιασμός, δημιουργία περιεχομένου και συντήρηση ιστότοπου.
Τα προηγούμενα χρόνια οι ιστοσελίδες παρουσίαζαν τις βασικές πληροφορίες μίας επιχείρησης, έμοιαζε με ένα ηλεκτρονικό φυλλάδιο. Σήμερα, όταν ένας πελάτης επιλέξει να κάνει κλικ και να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας, μπορεί να μάθει πολλά πράγματα για εσάς:

  • Μπορεί να παρακολουθήσει ένα βίντεο που ανεβάσατε, με δραστηριότητες της επιχείρησή σας.
  • Μπορεί να διαβάσει σχόλια από ευχαριστημένους πελάτες.
  • Μπορεί να δει τιμές, να εντοπίσει στο χάρτη το πού ακριβώς βρίσκεστε και πώς μπορεί να έρθει σε σας.
  • Μπορεί να συμπληρώσει τη φόρμα επικοινωνίας για να κάνει μια ερώτηση ή για να ζητήσει μια προσφορά.

Μην εντυπωσιάζεστε απο τις νέες τεχνολογίεςεάν αυτές δεν ταιριάζουν με την επίτευξη των στόχων σας.

Η Ιστοσελίδα δεν είναι απαραίτητη για όλες τις επιχειρήσεις  για παράδειγμα ένα ζαχαροπλαστείο.  Αν ο χρήστης αναζητήσει με λαχτάρα ένα γλυκό αυτό θα ψάξει να το βρεί μέσα απο τους ηλεκτρονικούς καταλόγους δηλαδή μέσα απο την google, για να αναζητήσει το κοντινότερο ζαχαροπλαστείο.
Ο συνδυασμός αυτών των μέσων ( καταχώρηση σε ηλεκτρονικούς καταλόγους – κατασκευή ιστοσελίδας & social mediaGoogle map) είναι η εικόνα σας στο διαδίκτυο και ο τρόπος που αλληλοεπιδράτε με τους πελάτες σας.

Η οργάνωση του website έχει μεγάλη σημασία. Η αρχική σελίδα είναι η βιτρίνα σας. Εκεί υπάρχουν οι βασικές πληροφορίες της επιχειρησης σας.  Επικοινωνία και προφίλ είναι οι αρχικές πληροφορίες που πρέπει να τοποθετηθούν σταθερά σε κάθε σελίδα. Δεν υπάρχει σωστό η λάθος στη δομή της σελίδας.  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μπαίνετε στην θέση του χρήστη

Η παρουσία στο διαδίκτυο δεν δείχνει μόνο στους υποψήφιους πελάτες σας ποιοι είστε.  Λειτουργεί και αντίστροφα.  Δηλαδή δίνει και σε εσάς πολύτιμες πληροφορίες για το ποιοι είναι υποψήφιοι πελάτες σας, τι θέλουν και πώς να τους το προσφέρετε. ( Αυτό είναι το Analytics.)
Έτσι μπορείτε να εμφανίζετε στοχευμένες διαφημίσεις σε χρήστες, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν μια επιχείρηση σαν τη δική σας. Μπορεί επίσης να επιλέξει να συνδεθεί μαζί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ακόμα περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και άλλες πληροφορίες. Ακόμη κι αν δεν έχετε ΟΛΕΣ αυτές τις δυνατότητες στην ιστοσελίδα σας, αυτά τα παραδείγματα σάς δίνουν μια εικόνα του “πώς” μπορεί να επωφεληθεί μια επιχείρηση όταν βρίσκεται στο διαδίκτυο.