Οι λύσεις ιστοτόπων και ηλεκτρονικού εμπορίου για μικρά τουριστικά καταλύματα είναι μια επαγγελματική υπηρεσία που παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για μικρά ξενοδοχεία, μοτέλ, bed and breakfast ή άλλους τύπους τουριστικών καταλυμάτων για την καθιέρωση της διαδικτυακής τους παρουσίας και τη διαχείριση των online κρατήσεων. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου, ενσωμάτωση συστήματος online κρατήσεων, ρύθμιση πύλης πληρωμών, βελτιστοποίηση SEO και ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο απώτερος στόχος αυτής της υπηρεσίας είναι να παρέχει στους πελάτες μια φιλική προς το χρήστη και ασφαλή εμπειρία online κρατήσεων, βοηθώντας παράλληλα τις μικρές επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων να αυξήσουν τις κρατήσεις και τα έσοδά τους.

Σχεδίαση ιστοσελίδας για τουριστικά καταλύματα (Ενοικιαζόμενα δωμάτια - Hotels)

Είναι η ευκαιρία να δείξετε στους χρήστες το είδος της εμπειρίας που προσφέρει το ξενοδοχείο σας, είτε πρόκειται για ένα boutique ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ένα πολυτελές θέρετρο.

Έχοντας αυτό κατά νου, περιγράφουμε τις βέλτιστες πρακτικές και τις δημιουργικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον σχεδιασμό του ιστότοπου του ξενοδοχείου σας.

Βέλτιστες πρακτικές για ιστοσελίδες ξενοδοχείων

Το κατάλυμα σας έχει τη δική του ιστορία. Τι είδους ξενοδοχείο είστε; Ποιο είναι το πελατολόγιο σας; Τι διαφέρει το ξενοδοχείο σας από τα υπόλοιπα; Πρέπει να υπάρχει ένα στοιχείο στην ιστορία σας που προσελκύει τους επισκέπτες, ίσως όταν ανακαλύπτουν κάτι μοναδικό ή μαθαίνουν για ένα στοιχείο της ιστορίας που σχετίζεται με το ξενοδοχείο σας.
Η ιστορία του ξενοδοχείου σας, συμπεριλαμβανομένης της κουλτούρας και της εμπειρίας γύρω από αυτό, πρέπει να μεταδοθεί ξεκάθαρα στους καλεσμένους σας. Ως βάση: η τιμολόγηση, η διαθεσιμότητα, η τοποθεσία, οι ανέσεις, οι πολιτικές και οι κριτικές είναι φυσικά απαραίτητα για να γνωρίζει οποιοσδήποτε πριν κάνει κράτηση.
Η ταχύτητα γρήγορης φόρτωσης της ιστοσελίδας έχει μεγάλη σημασία για προφανείς λόγους, αλλά και ο βασικός παράγοντας εάν ένας επισκέπτης κάνει κράτηση μαζί σας, σε άλλη πλατφόρμα ή κάπου αλλού. Η επιλογή της σωστής επιλογής εταιρίας φιλοξενίας και η διατήρηση των πρόσθετων στοιχείων (όπως γραφικά στοιχεία και πρόσθετα) στο ελάχιστο δυνατό θα βοηθήσει σε αυτό.
Η διατήρηση της σχεδίασης και της εμπειρίας χρήστη συνεπή και ευθυγραμμισμένη με τις προσδοκίες του επισκέπτη σας θα δημιουργήσει μια αξέχαστη και πειστική εντύπωση. Αυτό σημαίνει επίσης να λάβετε υπόψη αυτό που αναζητά ο επισκέπτης και να το αντιμετωπίσετε με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ