Εάν δεν έχετε προφίλ στο Google my Business, χάνετε την δυνατότητα να έχετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και μεγαλύτερη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Γιατί είναι απαραίτητο, να τοπθετήσω την επιχείρησή μου στους χάρτες της Google? Για να μην αναφέρουμε οτι αποτελεί ένα ζωτικό κομμάτι της τοπικής στρατηγικής SEO.  Σας δίνετε η δυνατότητα να βλέπετε τις κριτικές, να απαντάτε σε ερωτήσεις πελατών και να αλληλοεπιδράτε με μελλοντικούς πελάτες. Εκτιμήσεις λένε ότι το 40% των χρηστών βρίσκουν απευθείας αυτό που χρειάζεται, στην σελίδα αποτελεσμάτων. Παραδόξως το 44% των τοπικών εμπόρων λιανικής δεν έχουν ζητήσει καταχώρηση στο Google my Business με αποτέλεσμα πολλές ανακρίβιες στις πληροφορίες της επιχείρησης.

Το βασικό στοιχείο του τοπικού marketing είναι η δραστηριοποίηση σε ακριβής γεωγραφικές περιοχές που εξυπηρετείτε. Είναι εύκολο στην διαχείριση, σας δίνεται η δυνατότητα να ανεβάζετε φωτογραφίες, εύκολη διαχείριση των πληροφοριών της επιχείρισης και πλήρης αναφορά της απόδοσης της επιχείρησής σας.

Να θυμάστε ότι η ιστοσελίδα δεν είναι απαραίτητη για όλες τις επιχειρήσεις για παράδειγμα ένα ζαχαροπλαστείο. Αν ο χρήστης αναζητήσει με λαχτάρα ένα γλυκό αυτό θα ψάξει να το βρεί μέσα απο τους ηλεκτρονικούς καταλόγους δηλαδή μέσα απο την google, για να αναζητήσει το κοντινότερο ζαχαροπλαστείο.

ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ GOOGLE:

LET'S WORK! LET'S WORK! LET'S WORK!