Υπηρεσίες για τουριστικά καταλύματα

 Υπηρεσίες για τουριστικά καταλύματα

01.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

 

Τοποθέτηση καταλύματος στην airbnb και booking

02.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ AIRBNB & BOOKING

•  Συγχρονίστε τα ημερολόγια των εφαρμογών AirBnB & Booking σε ένα.

• Δυνατότητα εκτύπωσης για προσωπικές σημειώσεις και παρατηρήσεις.

•  Καθημερινή ενημέρωση στο email σας.

•  Τοποθέτηση σε ιστότοπο.

• 1 χρόνο Τεχνικής Υποστήριξης.

 

Συγχρονισμός ημερολογιων airbnb και booking

03.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 'Google My Business'

 

Google my business for small hotels

04.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

 
Βασική ιστοσελίδα ή αναβαθμισμένη αν θέλετε ο χρήστης να έχει την δυνατότητα να κλέινει δωμάτιο μέσα απο την σελίδα σας "Booking".

website for small hotels ιστοσελίδα για ενοικιαζόμενα δωμάτια

Υπηρεσίες τουριστικών καταλυμάτων και Digital Marketing

Η λέξη «τουρισμός» εμφανίστηκε το 1800, ο τουρισμός ως δραστηριότητα ανάγεται στην αρχαιότητα, ιδίως με τη μορφή θρησκευτικού προσκυνήματος. Στην εμπορευματοποίηση του τουρισμού πρωτοστάτησε ο Thomas Cook, με την ίδρυση του πρώτου γραφείου ταξιδιών και την πρώτη οργανωμένη κρουαζιέρα, μεταξύ πολλών άλλων καινοτομιών.

Σήμερα, η εποχικότητα είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό της τουριστικής ζήτησης. Οι νέες τεχνολογίες παίζουν καθοριστικό παράγοντα στις υπηρεσίες τουρισμού, τα τουριστικά καταλύματα, και αναδιαμορφώνουν το τουριστικό τοπίο .

 

Όταν πρόκειται για το ψηφιακό μάρκετινγκ στη σημερινή τουριστική βιομηχανία, οι επιχειρήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση. Η ανάπτυξη εφαρμογών (Booking - Airbnb ) που εμφανίζουν καταλύματα,  εφαρμογές που δημοσιεύουν υπηρεσίες εστιατορίων και Bars, όπως και χάρτες με συμβουλές ταξιδιού ( Tripadvisor ) είναι το κλειδί για την προώθηση και αναγνώριση της επιχείρησή σας. Η δραστηριοποίηση μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο μπορεί να περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά βήματα.

 

Συμβουλές Ψηφιακού Marketing για τον Τουριστικό τομέα - Υπηρεσίες για τουριστικά καταλύματα:

Τοποθέτηση των τουριστικών καταλυμάτων στο 'Google My Business'

Το Google My Business προσφέρει τα εργαλεία για να ενημερώσετε το επιχειρηματικό προφίλ σας, να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας από το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας, για τις υπηρεσίες που προσφέρεται για τα τουριστικά σας καταλύματα.

SocialMedia - κοινωνικά δίκτυα για τουριστικές επιχειρίσεις

Το μάρκετινγκ των κοινωνικών δικτύων είναι τύπος του  μάρκετινγκ, ο οποίος βοηθά την επιχείρηση να κάνει πιο γνωστή τη μάρκα της και να αυξήσει τη δυνατότητα επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα της, ώστε να επιτύχει μια αλληλεπίδραση της αγοράς-στόχου της επιχείρησης.

Κατασκευή ιστοσελίδας για ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικές επιχειρήσεις

Άν δεν είστε ανταγωνιστικοί, δίνετε στους αγοραστές λόγο να αγοράσουν απο τον ανταγωνιστή σας. Θα εμφανιστείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Σκεφτείτε το εξής: Το 81 τοις εκατό των καταναλωτών πραγματοποιεί online έρευνα πριν κάνει μια αγορά. Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνουν στο Google και πληκτρολογούν μία ή περισσότερες λέξεις-κλειδιά για να βρεί τα προιόντα και τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρει. Δείγμα Ιστοσελίδας για Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα

Τοποθέτηση του καταλύματος στην BOOKING

Στη Booking.com προωθεί ενεργά τη σελίδα του καταλύματός σας και τις υπηρεσίες σας, σε μηχανές αναζήτησης όπως οι Google, Bing και Yahoo για να διασφαλίσει την προβολή της σε διεθνές επίπεδο και στον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό πιθανών πελατών.

Τοποθέτηση του καταλύματος στην AIRBNB

Εάν έχετε ένα επιπλέον δωμάτιο, ολόκληρο σπίτι ή διαθέτετε ειδικές γνώσεις σε κάτι, μπορείτε να κερδίζετε χρήματα ενώ τα μοιράζεστε με άτομα από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να φιλοξενήσετε στο σπίτι σας, να διοργανώσετε μια δραστηριότητα ή και τα δύο. Το πόσο συχνά φιλοξενείτε στο κατάλυμά σας, εξαρτάται από εσάς.

Συμβουλές - Υπηρεσίες για τουριστικά καταλύματα - Επικοινωνία