Σχεδίαση ιστοσελίδας η επόμενη ημέρα

η επόμενη ημέρα μετά την κατασκευήιστοσελίδας

Μόλις έχεις ολοκληρώσει την σχεδίαση της ιστοσελίδας της επιχείρησής σου. Νομίζεις οτι ολοκληρώθηκε και η παρουσία σου στο διαδίκτυο? Την επόμενη ημέρα ξεκίνα το πλάνο σου!

Ακολούθησε τα 3 σημαντικά βήματα παρακάτω και επανέλαβε για όλη την διάρκεια της παρουσίας σου:

01. Δημιουργία προφίλ στα SOCIAL MEDIA

Βρίσκεσαι ήδη στο Google my Business της Google, και φροντίζεις για την παρουσίαση σου, τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.
Είσαι έτοιμος πλέον να ξεκινήσεις και τα κοινωνικά δίκτυα. Δημιουργία προφίλ λοιπόν στα κοινωνικά δίκτυα τα οποία ταιριάζουν με το προφίλ της επιχείρησής σου. (Facebook – Linkedin – Twitter – Instagram).

02. Διαχείριση Ιστοσελίδας και Τεχνική Υποστήριξη

Ξεκινώντας με την τεχνική υποστήριξη, αυτός που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να γνωρίζει, οτι μία ιστοσελίδα θέλει διαρκώς επιτήρηση. Αναβαθμίσεις και αντίγραφα ασφαλείας είναι ένα μέρος των υποχρεώσεων.

Μία δια βίου δέσμευση είναι και η ανανέωση ιστοσελίδας. Άν θέλετε να βρίσκεστε στην επικαιρότητα η ιστοσελίδα πρέπει να είναι διαρκώς ενημερωμένη. Στην περίπτωση μάλιστα ηλεκτρονικού καταστήματος, η αλλαγή τιμών και προιόντων είναι συνεχής.

03. Προώθηση ιστοσελίδας μέσω της διαφήμισης

Πρέπει να ορίσετε ένα budget για την προβολή της επιχείρησής σας. Δημιουργία Banners και δημιουργία διαφήμισης μέσα απο την Google Adwords.  Διαφήμιση και στα κοινωνικά όταν κρίνετε οτι είναι αναγκαίο.

 

Πολλές επιχειρίσεις ΔΕΝ χρειάζονται ιστοσελίδα και έχουμε δεί το παράδειγμα του Ζαχαροπλαστείου

Σε αυτή την περίπτωση προχωράμε κανονικά στις απαιτήσεις με την σειρά που δόθηκε παραπάνω. Δηλαδή: 01 Google my Business – 02 Social Media – 03 Google AdWords διαφήμιση στο διαδίκτυο. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε μία σελίδα one page όπως ονομάζεται, έτσι ώστε η διαφήμισή σας στη Google να “προσγειώνεται”, να έχει προορισμό μία απλή παρουσίαση μίας σελίδας.

 

Photo by emarts emarts on Unsplash