Social Media για Bars και εστιατόρια

Social Media για Bars και εστιατόρια , Κατασκευή ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος | Digital Marketing

Ενενήντα τοις εκατό των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λένε ότι η προβολή τους έχει αυξηθεί, και πάνω από το 50% λένε ότι βελτίωσε τις πωλήσεις του, σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση Social Media Examiner.
Κάντε ένα πλάνο ακολουθώντας τις 5 συμβουλές Instagram Marketing για Bars και εστιατόρια :

Πώς μπορώ να τραβήξω τις τέλειες φωτογραφίες;

ΜΗΝ Χρησιμοποιείτε το φλας. Οι φωτογραφίες των ανθρώπων και των φαγητών που λαμβάνονται με φλας συνήθως φαίνονται ψεύτικα. Μείνετε μακριά από τα φωτεινά τεχνητά φώτα. Το φυσικό φως είναι πάντα καλύτερο και ειδικά μια ώρα πριν το ηλιοβασίλεμα (γνωστό ως μαγική ώρα ή χρυσή ώρα).

Το Instagram καθιστά εύκολο το φωτισμό της φωτογραφίας με την εφαρμογή των φίλτρων. Αξίζει όμως να διασφαλιστεί ότι ο φωτισμός του μπαρ σας είναι φιλικός προς το χρήστη.

Χρησιμοποιήστε το ίδιο φίλτρο.

Φυσικά, όταν παίρνετε μια μεγάλη φωτογραφία που δεν χρειάζεται φίλτρο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το hashtag #nofilter.

Το Instagram προσθέτει πάντα νέα χαρακτηριστικά, όπως τα Instagram Stories, που προσφέρουν νέους τρόπους προβολής.

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα Hashtags;

Κάνετε την έρευνά σας.

Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα hashtag, ανατρέξτε στο Instagram. Εκτός από το δικό σας hashtag, ερευνήστε άλλα hashtags στην περιοχή σας.

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το hashtag για να βρουν πράγματα που πρέπει να κάνουν στο Instagram. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα: #KeepGreekEatin, #VisitHalkidiki, #Greekfood, #DrinkLocalCny.

Πώς μπορώ να αποκτήσω περισσότερους Instagram Followers;

Με την διαφήμιση. Μπορείτε να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας Instagram για να εκτελούνται σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, σε συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία (ηλικία, φύλο, ενδιαφέρον) και σε αυτά που βρίσκονται κοντά. Μπορείτε ακόμη να εκτελέσετε τις διαφημίσεις σας Instagram στο Facebook και αντίστροφα.

Μήν επαναπαύεσται όμως μόνο σε αυτό. Κάνετε μια συνήθεια να σχολιάζετε ή “like” τις σελίδες που παρακολουθείτε, ώστε οι πελάτες τους να δουν ότι έχετε και μια σελίδα.
Μελετηστε τους ανταγωνιστες σας

Πριν ξεκινήσετε τη δημιουργία περιεχομένου, θα πρέπει να έχετε καλή ιδέα για το τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας. Η εξέταση της παρουσίας του ανταγωνισμού σας θα ενημερώσει άμεσα τη δική σας στρατηγική μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Ο στόχος εδώ δεν είναι να αντιγράψετε ή να κλέψετε τις ιδέες των ανταγωνιστών σας. Αντ ‘αυτού, είναι να καθορίσετε τι λειτουργεί για αυτούς και πώς μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα τις δικές σας εκστρατείες.

Πόσο συχνά πρέπει να δημοσιεύω;

Οι ρυθμοί σε ένα Bar είναι γρήγοροι και ενθουσιώδης. όχι δεν υπάρχει κανόνας. Η συνέπεια όμως είναι βασιλιάς. ρυθμίστε έναν ρυθμό που μπορείτε να διατηρήσετε.

Δεν είναι μόνο η συχνότητα που έχει σημασία, είναι η ώρα της ημέρας και της ημέρας της εβδομάδας. Ένα απλό ημερολόγιο περιεχομένου είναι μία από τις κορυφαίες συμβουλές marketing Instagram. όχι περισσότερους απο 140 χαρακτήρες!!

Τι πρέπει να δημοσιεύσω;

Μην δημοσιεύσετε φωτογραφίες σαν να πρόκειται για διαφήμιση! Αφήστε τα βίντεο και τις φωτογραφίες να μιλήσουν μόνα τους! Παράδειγμα πλάνο του πιο φωτογενή μπάρμαν σας κρατώντας δύο ποτά και μιά λεζάντα ή την καταγραφή μιας μεγάλης σειράς φίλων που γελούν στο μπαρ σας.

Το Boomerang επίσης, είναι ένα παράδειγμα εφαρμογής που καθιστά απλή τη δημιουργία βελτιωμένων βίντεο στο Instagram.

https://play.google.com/store/apps

Υπάρχει μια εξαίρεση σε κάθε κανόνα όταν πρόκειται για post προβολής, να δημιουργήσετε τις δικές σας εικόνες απόσπασματα ( Banners ) με καλαίσθητα γραφικά χρησιμοποιώντας κάποιο app που κυκλοφορούν δωρεάν.

Μοιραστείτε φωτογραφίες σας με τους χρήστες και πελάτες σας.

 

Ομως οι καλύτερες συμβουλές marketing Instagram για τα μπαρ είναι αυτές που τίθενται σε εφαρμογή . Γιά υποστήριξη, ερωτήσεις στο 2310 252801 info@webdesignzone.eu

ΠΗΓΗ: buzztime.com