Τοπική αναζήτηση – επάγγελμα οδοντίατρος

Μετατρέψτε όσους σας βρίσκουν στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google σε νέους πελάτες, με ένα Εταιρικό προφίλ χωρίς χρέωση, για τις περιοχές εξυπηρέτησής σας. Εμπλουτίστε το προφίλ σας με φωτογραφίες της επιχείρησής σας, ανακοινώστε τις προσφορές, κάντε αναρτήσεις. Συνδεθείτε εύκολα με πελάτες. Ενημερώστε τους πελάτες για τα τελευταία νέα μέσω αναρτήσεων, προσφορών, άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων .

Ποια ειναι τα εργαλεια που προσφερει η google my business για επιχειρησεις γενικότερα?

Η Google My Business προσφέρει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μια σειρά από εργαλεία για την προώθηση της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο. Ανάμεσα σε αυτά τα εργαλεία είναι:

  • Δωρεάν ιστοσελίδα: Με τη Google My Business, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να δημιουργήσουν μια δωρεάν ιστοσελίδα για την επιχείρησή τους, η οποία ενσωματώνεται στον οργανικό κατάλογο αναζήτησης της Google.
  • Προβολή στην τοπική αναζήτηση: Με τη Google My Business, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να διαχειριστούν τις πληροφορίες της επιχείρησής τους, όπως η διεύθυνση, το τηλέφωνο και οι ώρες λειτουργίας τους, που εμφανίζονται στον οργανικό κατάλογο αναζήτησης της Google.
  • Εμφάνιση στους χάρτες: Η Google My Business βοηθά την επιχείρησή σας να εμφανίζεται στον χάρτη της Google και σε άλλες εφαρμογές, όπως ο Google Maps.
  • Αξιολογήσεις πελατών: Με τη Google My Business, οι πελάτες μπορούν να αξιολογήσουν την επιχείρησή σας και να αφήσουν σχόλια.

Πως βοηθα το Google my business την επιχειρηση του οδοντιατρου?

Όσον αφορά τους οδοντίατρους, το Google My Business μπορεί να βοηθήσει στην προβολή της επιχείρησής τους στους ανθρώπους που αναζητούν οδοντιατρικές υπηρεσίες στην περιοχή τους. Παρακάτω αναφέρονται ορισμένα από τα οφέλη του Google My Business για τους οδοντίατρους:

  • Βελτιωμένη εύρεση από τους πελάτες: Η δημιουργία μιας σελίδας Google My Business επιτρέπει στους ανθρώπους να βρίσκουν εύκολα την επιχείρησή σας στην αναζήτηση του Google και στους χάρτες του Google. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της επιχείρησής σας σε ανθρώπους που αναζητούν οδοντιατρικές υπηρεσίες στην περιοχή σας.
  • Πληροφορίες για την επιχείρησή σας: Η σελίδα Google My Business σας επιτρέπει να παρέχετε στους πελάτες σας πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σας, τον χρόνο λειτουργίας, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου της επιχείρησής σας.
  • Ανταπόκριση στις κλήσεις ή να μηνύματα των πελατών.

Με ποιο τροπο ενας οδοντιατρος θα μπορουσε να αποκτησει αξιολογησεις απο τους πελατες του στο google business place

Για να αποκτήσει αξιολογήσεις από τους πελάτες του στο Google Business Place, ένας οδοντίατρος μπορεί να ακολουθήσει τα εξής βήματα:

  • Δημιουργία λογαριασμού στο Google My Business: Ο οδοντίατρος πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στην υπηρεσία Google My Business, εάν δεν έχει ήδη έναν λογαριασμό. Αυτό το βήμα είναι σημαντικό για να μπορεί ο οδοντίατρος να δημιουργήσει μια σελίδα για την επιχείρησή του.
  • Καταχώρηση στοιχείων της επιχείρησης: Αφού ο οδοντίατρος δημιουργήσει το λογαριασμό του στο Google My Business, πρέπει να καταχωρήσει τα στοιχεία της επιχείρησής του, όπως τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τον ιστότοπό του.
  • Αποστολή συνδέσμου στους πελάτες του: Ο οδοντίατρος μπορεί να αποστείλει ένα σύνδεσμο στους πελάτες του, ο οποίος θα τους οδηγεί στη σελίδα της επιχείρησής του στο Google My Business. Από εκεί, οι πελάτες του μπορούν να αφήσουν μια αξιολόγηση και μια κριτική σχετικά με την εμπειρία τους στην επιχείρησή του.