Βασικές αρχές SEO

Βασικές αρχές SEO

Οι βασικοί παράγοντες επιτυχίας SEO περιλαμβάνουν τη βελτιστοποίηση για την εμπειρία αναζήτησης, τη δημιουργία περιεχομένου για ανθρώπους (όχι μηχανές αναζήτησης) και την προετοιμασία για φωνητική αναζήτηση.
Άς μελετήσουμε, το κάθε ένα ξεχωριστά

Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την επιτυχία σας στο SEO, όπως:

Τεχνικό: Περιλαμβάνει οτιδήποτε επηρεάζει την απόδοση, την ορατότητα ή τον τρόπο πρόσβασης .των μηχανών αναζήτησης στον ιστότοπό σας. Αυτό περιλαμβάνει ευρετηρίαση και ανίχνευση, σχήμα, ταχύτητα σελίδας, δομή ιστότοπου, δομή διευθύνσεων URL και πολλά άλλα.

On-page: Αυτό είναι το περιεχόμενό σας – τόσο αυτό που είναι ορατό στους χρήστες στις ιστοσελίδες σας (κείμενο, εικόνες, βίντεο ή ήχος), καθώς και στοιχεία που είναι ορατά μόνο στις μηχανές αναζήτησης (ετικέτες HTML, .δομημένα δεδομένα).

Εκτός σελίδας: Αυτό είναι οτιδήποτε δεν υπάρχει στον ιστότοπό σας. Τελικά, οι παράγοντες εκτός σελίδας αφορούν την ανάπτυξη και την επίδειξη της εξουσίας, της συνάφειας και της εμπιστοσύνης του ιστότοπού σας και τη δημιουργία κοινού. Σκεφτείτε τη δημιουργία συνδέσμων, το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, το μάρκετινγκ , τις κριτικές και το περιεχόμενο που δημιουργείται απο χρήστες.

Βελτιστοποίηση εμπειρίας αναζήτησης: Τι ευκαιρίες πρέπει να έχετε και να δείχνετε περισσότερο στους πελάτες / κοινό σας.

Στρατηγικές περιεχομένου για πραγματικούς ανθρώπους: Η σημασία του περιεχομένου και τι σημαίνει να είναι συναφής.

Ο αντίκτυπος της φωνητικής αναζήτησης στο SEO:
Θα εξετάσουμε το όχι τόσο μακρινό μέλλον και θα σας δείξουμε γιατί είναι πλέον η ώρα να βελτιστοποιήσετε τη φωνητική αναζήτηση.

1. Βελτιστοποίηση εμπειρίας αναζήτησης

Όταν ακούτε το ακρωνύμιο SEO, συνήθως σημαίνει Search Engine Optimization. Και, όπως θα περιμένατε, το SEO σε αυτό το πλαίσιο σημαίνει βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για μηχανές αναζήτησης (ή, πολύ λιγότερο πιθανό, βελτιστοποίηση μηχανής αναζήτησης).

Οι στρατηγικές αναζήτησης απαιτούν να δημιουργήσουμε εμπειρίες, χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα αναζήτησης για να δημιουργήσουμε συνάφεια.

Οι μηχανές αναζήτησης ταξιδεύουν μαζί μας όπου κι αν πηγαίνουμε. Το Google αναφέρεται σε αυτές τις εμπειρίες αναζήτησης ως στιγμές, με τέσσερις από τις μεγαλύτερες οντότητες:

I-want-to-know.
I-want-to-go.
I-want-to-do.
I-want-to-buy.

Κατάταξη στην κορυφή: Επιφάνεια εργασίας έναντι κινητού

Παρατήρησε τα παρακάτω αποτελέσματα. Τι βλέπεις?

Desktop vs. Mobile

Σε κινητά, δεν υπάρχουν οργανικά αποτελέσματα στο επάνω μέρος.

Στην επιφάνεια εργασίας, το μόνο οργανικό αποτέλεσμα που βλέπετε είναι ένα επιλεγμένο απόσπασμα. Πρέπει να βελτιστοποιήσετε με κάθε δυνατό τρόπο για να βελτιώσετε την προβολή της επωνυμίας σας. Μερικές φορές η κατάταξη “νούμερο ένα” στην οργανική αναζήτηση δεν έχει σημασία, διότι η σελίδα που προσπαθείτε να κατατάξετε δεν θα εμφανίζετε καν “πρώτη”.

Ειδήσεις και περιεχόμενο

Οι Ειδήσεις Google και το περιεχόμενο είναι τομείς όπου το περιεχόμενό σας μπορεί να αποκτήσει μεγάλη προβολή. Αλλά οι ειδήσεις και τα κοινωνικά εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τη φρεσκάδα του ερωτήματος (πόσο πρόσφατο / καυτό είναι το θέμα).

Πλαίσια ενημέρωσης προσωπικών στοιχείων

Οι πίνακες γνώσεων της Google, οι οποίες τροφοδοτούνται από το Γράφημα γνώσεων της Google, εμφανίζουν τα βασικά στοιχεία για μια επιχείρηση. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως:

Τοποθεσία
Τηλεφωνικό νούμερο
Ακροαματικότητα
Ωρες λειτουργίας

Αυτός είναι ένας τεράστιος τρόπος για να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας.

Οι searchers έχουν ρυθμιστεί να αναζητούν ορισμένα parts των αποτελεσμάτων αναζήτησης, όπως πίνακες γνώσεων, για να λάβουν τις αξιόπιστες πληροφορίες που θέλουν ή χρειάζονται.

Η λήψη αυτών των πλαισίων είναι σημαντική αν είστε επωνυμία (ή οποιοσδήποτε άλλος τύπος οντότητας). Εάν δεν βρίσκεστε στο Γράφημα γνώσεων, ενδέχεται να έχετε λίγο πρόβλημα.

Οι άνθρωποι αναζητούν

Οι χρήστες ρωτούν επίσης, να ζητήσουν πληροφορία, και αυτή είναι μια άλλη δυνατότητα αναζήτησης στην οποία το περιεχόμενο τραβιέται απευθείας σύμφωνα με τα αποτελέσματα.
Αυτοί είναι πραγματικοί όροι που αναζητούν οι άνθρωποι και το περιεχόμενο από ιστότοπους προσελκύεται για να συμπληρώσει αυτά τα αποτελέσματα.

.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα αναζήτησης κατευθυντικά για να προσδιορίσετε ευκαιρίες βελτιστοποίησης περιεχομένου ή πρόσθετα νέα κομμάτια περιεχομένου που θα μπορούσατε να δημιουργήσετε για να βοηθήσετε να στοχεύσετε το κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε.

Εφαρμόστε SEO σε διαφορετικές πλατφόρμες

Εκτός από τη βελτιστοποίηση για διαφορετικά μέρη των αποτελεσμάτων αναζήτησης, μπορείτε να εφαρμόσετε μεθοδολογίες SEO σε οποιαδήποτε πλατφόρμα στην οποία μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση.

Αυτές οι ευκαιρίες βελτιστοποίησης, καθεμία από τις οποίες είναι ουσιαστικά μια πειθαρχία από μόνη της, περιλαμβάνουν:

Βελτιστοποίηση App Store
Βελτιστοποίηση καναλιού και βίντεο YouTube.
Βελτιστοποίηση Google My Business.
Βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων.
Ιστότοποι τρίτων και μηχανές κάθετης αναζήτησης (π.χ. Amazon και Yelp).

Όλες αυτές οι πλατφόρμες με δυνατότητα αναζήτησης είναι πλήρως προσαρμόσιμες στις αρχές του SEO και παρέχουν ευκαιρίες για να αποκτήσετε επιπλέον προβολή της επωνυμίας.

Επιπλέον, όταν βελτιστοποιείτε για άλλες εμπειρίες αναζήτησης, το περιεχόμενο της επωνυμίας σας μπορεί να τραβηχτεί και στα παραδοσιακά αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης (Google, Bing κ.λπ.).

Συμπεράσματα:

Να είστε ορατοί όσο μπορείτε.
Χρησιμοποιήστε κάθε μέρος των αποτελεσμάτων για να δημιουργήσετε εμπειρίες αναζήτησης.
Βελτιστοποίηση πέρα ​​από τη μηχανή αναζήτησης. Αυτό τελικά θα οδηγήσει σε πλεονέκτημα στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.
Το SEO αναλαμβάνει ένα πολύ μεγαλύτερο πλαίσιο όταν ο στόχος είναι η βελτιστοποίηση εμπειρίας αναζήτησης, όχι μόνο η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

2. Βελτιστοποίηση περιεχομένου για ανθρώπους

Μερικές φορές είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι έχει να κάνει με τη βελτιστοποίηση για άτομα – τους πελάτες, τους αναγνώστες ή τους συνδρομητές σας.

Συνεπώς, βελτιστοποιείτε πάντα για τον άνθρωπο και όχι για μηχανές αναζήτησης.
Δημιουργήστε περιεχόμενο για πελάτες, όχι με μοναδικό σκοπό την κατάταξη υψηλότερων.

Όταν βάζετε τους ανθρώπους στο επίκεντρο των στρατηγικών περιεχομένου σας, πιθανότατα θα είστε πολύ πιο επιτυχημένοι στις μηχανές αναζήτησης.

Περιεχόμενο, λέξεις-κλειδιά και αλγόριθμοι αναζήτησης

Η Google έχει πραγματοποιήσει αρκετές ενημερώσεις και αλλαγές αλγορίθμων με την πάροδο των ετών.
Δύο βασικές αλλαγές αλγορίθμων είναι εξαιρετικά σημαντικές όσον αφορά το πώς σκεφτόμαστε το περιεχόμενο και τις λέξεις-κλειδιά:

Hummingbird: Αυτή η ενημέρωση έδωσε στην Google τη δυνατότητα να κατανοεί τα πλήρη ερωτήματα και όχι μόνο τις μεμονωμένες λέξεις-κλειδιά ως μέρος μιας αναζήτησης.
.Εισήγαγε επίσης την έννοια της σημασιολογίας, ή διαφορετικές λέξεις-κλειδιά που περιβάλλουν ένα κύριο θέμα. Η βελτιστοποίηση των σελίδων σας για μία λέξη-κλειδί από πάνω προς τα κάτω δεν είναι πλέον μια .βιώσιμη τακτική SEO, ούτε φαίνεται φυσικό για τους ανθρώπους.

RankBrain: Αυτή η ενημέρωση έδωσε στην Google τη δυνατότητα να κατανοήσει τα ερωτήματα που δεν είχε επεξεργαστεί ποτέ πριν και να δημιουργήσει συσχετισμούς .απαραίτητους για να αποκρυπτογραφήσει το πλήρες νόημα του ερωτήματος για να προσφέρει αποτελέσματα μέσω της μηχανικής μάθησης. Είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους παράγοντες κατάταξης, μαζί με το περιεχόμενο και τους συνδέσμους.

Ακόμα κι αν επρόκειτο να γράψετε περιεχόμενο αρκετά καλά για να κατατάξετε αυτήν τη λέξη-κλειδί, πόση από αυτήν την επισκεψιμότητα θα είναι σχετική; Πόσες μετατροπές θα μπορείτε να δημιουργήσετε; .

Ένα παράδειγμα για τον όρο «email marketing» ο οποίος είναι πολύ γενικός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Google εμφανίζει ασαφή αποτελέσματα.

Υπάρχει μια ξεκάθαρη διαφορά σε έναν όρο όπως “μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου” και “πλατφόρμες μάρκετινγκ μεταξύ επιχειρήσεων”.
Ποιά είναι η διαφορά?

Η πρόθεση.

Γιατί έχει σημασία το περιεχόμενο

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη σημασία του περιεχομένου.
Χωρίς περιεχόμενο δεν υπάρχει ορατότητα.

Για να υπογραμμίσετε πόσο σημαντικό είναι το περιεχόμενο (και πόσο σημαντική είναι η επιλογή λέξεων-κλειδιών για την αποτελεσματικότητα του περιεχομένου), λάβετε υπόψη αυτό:

Το 60 τοις εκατό των ερωτημάτων είναι τέσσερις λέξεις ή περισσότερες.
Ο μέσος αριθμός λέξεων για ένα αποτέλεσμα πρώτης σελίδας στο Google είναι σχεδόν 1.900 λέξεις.
Αυτό θέτει το ερώτημα: πώς ξέρουμε τι θέλουν οι άνθρωποι; Πώς ξέρουμε τι πρόκειται να αναζητήσουν οι άνθρωποι;

Δώστε στους ανθρώπους περιεχόμενο που θέλουν

Μερικά από τα καλύτερα εργαλεία κοινού περιλαμβάνονται απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης Google:

Αυτόματη συμπλήρωση
Οι άνθρωποι ρωτούν επίσης.
Σχετικές αναζητήσεις.

Αυτά είναι όλα ερωτήματα / ερωτήσεις που κάνουν οι χρήστες όταν κάνουν αναζήτηση. Αυτά τα δεδομένα παρουσιάζουν πραγματικές ευκαιρίες για επιπλέον περιεχόμενο.

Η αντιμετώπιση των αναγκών και η απάντηση σε ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να παραδώσετε το σωστό περιεχόμενο σε μια εποχή ανάγκης στους χρήστες που αναζητούν. Αυτό είναι βασικά η αναζήτηση – μια ανάγκη. Θα σας βοηθήσει επίσης να κατανοήσετε καλύτερα τους πελάτες σας.

Κοινωνικά δίκτυα, ακρόαση

Οι κοινωνικές πλατφόρμες παρέχουν επίσης άφθονες ευκαιρίες για να μάθουν για τους ανθρώπους και να ακούνε τις ανάγκες.

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παραπονεθούν. Πολύ. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας.

Παρακολουθήστε συνομιλίες σε κάθε κοινωνικό δίκτυο που είστε ενεργός (και οπουδήποτε συζητείται η επωνυμία σας)

Για τι διαμαρτύρονται οι άνθρωποι; Ίσως είναι:
Ζητήματα εξυπηρέτησης πελατών.
Δεν μπορείτε να μάθετε πότε είναι ανοιχτή η επιχείρησή σας.
Τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας.

Μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε από αυτά σε περιεχόμενο.

Μελέτησε τον ανταγωνιστή σου

Η ανάλυση των ιστότοπων στα αποτελέσματα αναζήτησης για ανταγωνιστικά θέματα αποκαλύπτει πολλά για το τι λειτουργεί και τι όχι, για την επιχείρησή σας.

Κάντε έναν έλεγχο περιεχομένου και βρείτε κενά περιεχομένου ή περιοχές που θέλετε να μιμηθείτε.

Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, ο τελικός στόχος είναι πάντα ο ίδιος: κερδίστε περισσότερο περιβάλλον. Αναπτύξτε σε θέματα που το κοινό σας χρειάζεται να εμφανιστεί.

Αυτός ο τύπος έρευνας μπορεί να είναι δυσάρεστος. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μερικές σκληρές αλήθειες όταν ακολουθείτε οποιαδήποτε από αυτές τις διαδρομές.

Αλλά αξίζει τον κόπο καθώς θα καταλάβετε τις ανάγκες των ατόμων που θέλετε να προσεγγίσετε.

Ξεκινήστε απο το κινητό!

Το εξαιρετικό περιεχόμενο σημαίνει τη βέλτιστη προσβασιμότητα, ανεξάρτητα από τη συσκευή. Πραγματικά όμως παίζει μεγάλο ρόλο το γεγονός οτι στο mobile φορτώνει η ιστοσελίδα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι η χρήση Accelerated Mobile Pages (AMP), ειδικά αν βασίζεστε σε μεγάλο βαθμό στην οργανική επισκεψιμότητα από κινητά. Η ύπαρξη περιεχομένου που φορτώνει γρήγορα είναι απλώς καλή εμπειρία χρήστη (και καλή επιχείρηση)
.Οι αργές σελίδες φόρτωσης ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση του SEO σας. Πάντα να δοκιμάζετε και να βελτιστοποιείτε!
Εάν δεν είστε σίγουροι για την εμπειρία σας από το κινητό, δοκιμάστε όλες τις σελίδες σας. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε εργαλείο μπορείτε για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία χρήστη.
Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά εργαλεία, όπως το Pagespeed Insights. Χρησιμοποιήστε τα για να εντοπίσετε προβληματικές περιοχές, όπως πόσο γρήγορα φορτώνονται και αποδίδονται οι σελίδες σας.

Το 2012, η ​​Google διαπίστωσε ότι θα έχαναν 8 εκατομμύρια αναζητήσεις την ημέρα, επιβραδύνοντας τα αποτελέσματα με μόλις τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου.
Αν και αυτό δεν φαίνεται να μοιάζει πολύ, δεδομένου ότι η Google παρέχει αποτελέσματα για περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια ερωτήματα την ημέρα, είναι 8 εκατομμύρια αναζητήσεις στις οποίες δεν μπορεί να προβάλλει διαφημίσεις η Google.
Αυτό σημαίνει λιγότερα έσοδα για την Google. Και η διαφήμιση είναι κυρίως ο τρόπος με τον οποίο η Google κερδίζει τα χρήματά της.

Μελετήστε πρώτα την βελτιστοποίηση στο κινητό

Η Google ανιχνεύει ιστότοπους για κινητά σε υψηλότερη συχνότητα από τις εκδόσεις ιστότοπων για υπολογιστές. Σημαίνει επίσης ότι το κινητό είναι πιο κρίσιμο για το SEO από ποτέ. Παρακολουθήστε προσεκτικά τις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.

Κάντε το SEO μέρος του DNA σας

Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενό σας από την αρχή. Θα σας εξοικονομήσει πολλούς πονοκεφάλους στο τέλος.
Κάθε σελίδα μπορεί να βελτιστοποιηθεί επειδή δεν υπάρχει τέλειος ιστότοπος. Πρέπει να γίνεις «λιγότερο ατελής».
Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεστε τον καλύτερο ιστότοπο στον κόσμο. Χρειάζεστε απλώς έναν ιστότοπο που είναι καλύτερος από τον ανταγωνισμό σας.

Το να είσαι συνεπής με τα βασικά στοιχεία του SEO σημαίνει:

Βελτιστοποιήστε τους τίτλους και τις μετα-περιγραφές σας.
Χρησιμοποιήστε ευανάγνωστες διευθύνσεις URL φιλικές προς τον χρήστη και την αναζήτηση.
Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενο βίντεο (αν το έχετε).
Βελτιστοποιήστε τις ετικέτες κεφαλίδας (H1, H2, H3, κ.λπ.).
Σύνδεσμος για βαθύτερο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.
Δημιουργήστε και βελτιστοποιήστε τοπικά σχετικό περιεχόμενο.

Η δομή πλοήγησης και εσωτερικής σύνδεσης είναι η θεματική ραχοκοκαλιά του ιστότοπού σας. Χρησιμοποιήστε το για να επισημάνετε στις μηχανές αναζήτησης τα θέματα του ιστότοπού σας – για ποιο λόγο θέλετε να είστε γνωστοί.

Αγκαλιάστε λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά. Μην περιορίζεστε με μια στρατηγική που στοχεύει μόνο γενικές / ασαφείς λέξεις-κλειδιά.
Κατανοήστε την πρόθεση του κοινού και δημιουργήστε περιεχόμενο για αυτό. Ακούστε το κοινό σας. Θα σας πουν ποιο περιεχόμενο πρέπει να δημιουργήσετε.
Βελτιστοποιήστε από την αρχή.

3. Βελτιστοποίηση φωνητικής αναζήτησης

Η φωνητική αναζήτηση είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε.
Δώστε προσοχή στις αλλαγές στη συμπεριφορά αναζήτησης και στις αλλαγές στα αποτελέσματα αναζήτησης. Συγκεντρώστε πληροφορίες τώρα για να προετοιμαστείτε για το μέλλον.
Μια νέα γενιά ανθρώπων έρχεται. Η κύρια σχέση τους με μια μηχανή αναζήτησης είναι να μιλήσουν σε αυτήν – όχι να πληκτρολογήσουν ή να πατήσουν. Αυτή είναι μια τεράστια αλλαγή.

Με τον πολλαπλασιασμό των βοηθητικών συσκευών με φωνή που είναι εύχρηστες (ακόμη και για παλαιότερες γενιές), πλησιάζουμε γρήγορα σε μια μετατόπιση της φωνητικής πρώτης συμπεριφοράς στην αναζήτηση.

Βελτιστοποίηση για φωνητική αναζήτηση

Προσδιορίστε κοινές ερωτήσεις και ερωτήματα που έχει το κοινό σας.
Δημιουργήστε περιεχόμενο για την άμεση αντιμετώπιση αυτών των ερωτήσεων και ερωτημάτων.

Μετατρέψτε το περιεχόμενο σε ενέργειες και δεξιότητες

Η Google λαμβάνει μερικούς τύπους δημοσιευμένου περιεχομένου και το καθιστά φωνητική αναζήτηση για:

Νέα
Συνταγές
Podcasts

Το μέλλον της φωνητικής αναζήτησης

Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε ακόμα για τη φωνητική αναζήτηση.
Τα δεδομένα φωνητικής αναζήτησης δεν είναι διαθέσιμα: Το Google δεν εμφανίζει δεδομένα φωνητικής αναζήτησης με τον ίδιο τρόπο που κάνει για την αναζήτηση για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά στο Search Console
Πώς αλλάζει η συμπεριφορά αναζήτησης: Μέχρι σήμερα, είχαμε δεδομένα για να δείξουμε ότι οι αναζητήσεις τύπου “κοντά μου”.Δεν γνωρίζουμε ακόμη τη φωνητική αναζήτηση που αντιστοιχεί σε αναζητήσεις με αντίστοιχα αποτελέσματα.

Τι ξέρουμε;

Γνωρίζουμε ότι η φωνητική αναζήτηση αποτελείται από το 10 τοις εκατό όλων των αναζητήσεων και αυτός ο αριθμός αυξάνεται.
Ακριβώς όπως το κινητό πριν από 6-7 χρόνια, έτσι έρχεται η φωνητική αναζήτηση.

Εδώ λοιπόν βρίσκεται η ευκαιρία SEO.
Πώς θα καθορίσουμε τη μεθοδολογία της εμπειρίας φωνητικής αναζήτησης για να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες με σχετικό περιεχόμενο όταν τα χρειάζονται οι άνθρωποι;

Προετοιμαστείτε για έναν κόσμο με φωνή.
Η βελτιστοποίηση για τη θέση μηδέν βελτιστοποιεί τη φωνητική αναζήτηση.
Κάντε το περιεχόμενο με δυνατότητα αναζήτησης σε συσκευές με φωνή.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Καθώς πλησιάζετε στο SEO, ειδικά όσον αφορά το περιεχόμενο, βεβαιωθείτε ότι η στρατηγική σας λαμβάνει υπόψη αυτούς τους τρεις τομείς:

Η δημιουργία εμπειριών αναζήτησης είναι το νέο SEO. Βελτιστοποιήστε για κάθε ευκαιρία που μπορείτε. Αποκτήστε την κυριότητα των αποτελεσμάτων αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένης της παραδοσιακής οργανικής αναζήτησης. Να είναι παρόντες. Να είστε σχετικοί.

Δημιουργήστε εμπιστοσύνη στα άτομα που αναζητούν την επωνυμία σας, όπου κι αν είναι.
Δημιουργήστε περιεχόμενο για άτομα, όχι για μηχανές αναζήτησης. Έτσι προσφέρετε εξαιρετικές ψηφιακές εμπειρίες και κατανοείτε καλύτερα τους πελάτες σας.

Επικεντρωθείτε στα θέματα που θέλουν οι άνθρωποι και όχι να ανησυχείτε για λέξεις-κλειδιά. Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία του περιεχομένου σας για να ακούσετε το κοινό σας και να δημιουργήσετε περιεχόμενο που αντιμετωπίζει άμεσα τις ερωτήσεις και τα σημεία που ενδιαφέρουν το κοινό.

Δημιουργήστε ένα θεμέλιο που χρειάζεστε για καλό SEO στο μέλλον.
Έρχεται η φωνητική αναζήτηση. Μην περιμένετε. Στοχεύστε στη μηδενική θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης και κάντε το περιεχόμενο με δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης.

ΠΗΓΗ
Αυτή η ανάρτηση βασίστηκε κυρίως σε μια συνεδρία στο Adobe Summit (Το μέλλον του SEO: Είναι έτοιμη η στρατηγική περιεχομένου σας;) που παρουσίασε ο Matt Young, σύμβουλος επιχειρήσεων, Adobe Customer Solutions.

Στιγμιότυπα οθόνης που δημιουργήθηκαν από τον Matt Young / Adobe, που χρησιμοποιήθηκαν με άδεια.