Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress  θεσσαλονίκη

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress και Ηλεκτρονικού καταστήματος με Woocommerce.

Αυτό σημαίνει δυνατότητα εύκολης διαχείρισης περιεχομένου, απο τον χρήστη

Τα προηγούμενα χρόνια οι ιστοσελίδες παρουσίαζαν τις βασικές πληροφορίες μίας επιχείρησης, έμοιαζε με ένα ηλεκτρονικό φυλλάδιο. Σήμερα, όταν ένας πελάτης επιλέξει να κάνει κλικ και να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας, μπορεί να μάθει πολλά πράγματα για εσάς:

Μπορεί να παρακολουθήσει ένα βίντεο που ανεβάσατε, με δραστηριότητες της επιχείρησή σας.
Μπορεί να διαβάσει σχόλια από ευχαριστημένους πελάτες.
Μπορεί να δει τιμές, να εντοπίσει στο χάρτη το πού ακριβώς βρίσκεστε και πώς μπορεί να έρθει σε σας.
Μπορεί να συμπληρώσει τη φόρμα επικοινωνίας για να κάνει μια ερώτηση ή για να ζητήσει μια προσφορά.

Μην εντυπωσιάζεστε απο τις νέες τεχνολογίες εάν αυτές δεν ταιριάζουν με την επίτευξη των στόχων σας.

Η Ιστοσελίδα δεν είναι απαραίτητη για όλες τις επιχειρήσεις  για παράδειγμα ένα ζαχαροπλαστείο.  Αν ο χρήστης αναζητήσει με λαχτάρα ένα γλυκό αυτό θα ψάξει να το βρεί μέσα απο τους ηλεκτρονικούς καταλόγους δηλαδή μέσα απο την google, για να αναζητήσει το κοντινότερο ζαχαροπλαστείο.

Ο συνδυασμός αυτών των μέσων ( καταχώρηση σε ηλεκτρονικούς καταλόγους - κατασκευή ιστοσελίδας & social media ) είναι η εικόνα σας στο διαδίκτυο και ο τρόπος που αλληλοεπιδράτε με τους πελάτες σας.

Η παρουσία στο διαδίκτυο δεν δείχνει μόνο στους υποψήφιους πελάτες σας ποιοι είστε.  Λειτουργεί και αντίστροφα.  Δηλαδή δίνει και σε εσάς πολύτιμες πληροφορίες για το ποιοι είναι υποψήφιοι πελάτες σας, τι θέλουν και πώς να τους το προσφέρετε. ( Αυτό είναι το Analytics και θα μιλήσουμε παρακάτω.)

Έτσι μπορείτε να εμφανίζετε στοχευμένες διαφημίσεις σε χρήστες, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν μια επιχείρηση σαν τη δική σας.
Μπορεί επίσης να επιλέξει να συνδεθεί μαζί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ακόμα περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και άλλες πληροφορίες.
Ακόμη κι αν δεν έχετε ΟΛΕΣ αυτές τις δυνατότητες στην ιστοσελίδα σας, αυτά τα παραδείγματα σάς δίνουν μια εικόνα του “πώς” μπορεί να επωφεληθεί μια επιχείρηση όταν βρίσκεται στο διαδίκτυο.

 

Η οργάνωση του website έχει μεγάλη σημασία. Η αρχική σελίδα είναι η βιτρίνα σας. Εκεί υπάρχουν οι βασικές πληροφορίες της επιχειρησης σας.  Επικοινωνία και προφίλ είναι οι αρχικές πληροφορίες που πρέπει να τοποθετηθούν σταθερά σε κάθε σελίδα. Δεν υπάρχει σωστό η λάθος στη δομή της σελίδας.  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μπαίνετε στην θέση του χρήστη

 

Άν ακόμη δεν είσαστε σίγουροι άν πρέπει να αρχίσετε την κατασκευή της ιστοσελίδα σας, πάμε στα τετριμμένα:

Πέντε λόγοι για τους οποίους μία επιχείρηση χρειάζεται ιστοσελίδα:

1. Αν δεν έχετε επιχειρηματικό ιστότοπο, οι σημερινοί ψηφιακοί πελάτες ενδέχεται να κοιτάξουν αλλού.
2. 90% των καταναλωτών ισχυρίζονται ότι οι διαδικτυακές κριτικές επηρεάζουν τις αποφάσεις αγοράς τους.
3. Οι ανταγωνιστές σας έχουν όλοι ιστοσελίδα. Άν δεν είστε ανταγωνιστικοί,  δίνετε στους αγοραστές λόγο να αγοράσουν απο τον ανταγωνιστή σας.
4. Έχοντας ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σημαίνει ότι μπορείτε να πουλάτε προϊόντα όλη την ώρα - όχι μόνο μεταξύ 9 π.μ. και 9 μ.μ.
5. Θα εμφανιστείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.  Σκεφτείτε το εξής: Το 81% των καταναλωτών πραγματοποιεί online έρευνα πριν κάνει μια αγορά.  Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνουν στο Google και πληκτρολογούν μία ή περισσότερες λέξεις-κλειδιά, όπως "δερμάτινα παπούτσια" ή, αν γνωρίζουν τι θέλουν, "χειροποίητα γυναικεία κοσμήματα στην Θεσσαλονίκη".

 

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου
Visit my stories on Medium

Κοινοποίηση