Υπηρεσίες Shopify

Παρατηρείται μία μετάβαση σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών στο Shopify, καθώς προσφέρει μια σειρά από οφέλη στους εμπόρους.
Το Shopify είναι μια πλήρης εμπορική πλατφόρμα που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε, να αναπτυχθείτε και να διαχειριστείτε μια επιχείρηση.

Να γιατί αλλάζει το παιχνίδι:

Υπηρεσίες Ανάπτυξης ηλεκτρονικού καταστήματος με Shopify

Δυνατότητες της πλατφόρμας Shopify:

 • Δημιουργήστε και προσαρμόστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Πουλήστε σε πολλά μέρη, όπως: στο web, μέσω mobile, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ηλεκτρονικές αγορές,
 • Διαχειριστείτε προϊόντα, αποθέματα, πληρωμές και αποστολή.
 • Κωδικοποίηση 100% χωρίς σφάλματα
 • Ευέλικτη  ανάπτυξη επαγγελματικών ιστοτόπων
 • Παρουσίαση:  Επιλογή από μια ποικιλία θεμάτων και επιλογών σχεδίασης για να δημιουργήσουμε μια μοναδική διαδικτυακή παρουσία
 • Τεχνική Υποστήριξη 24Χ7

Το Shopify βασίζεται πλήρως στο cloud και φιλοξενείται, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναβάθμιση ή τη συντήρηση λογισμικού ή διακομιστών Ιστού. Αυτό σας δίνει την ευελιξία να έχετε πρόσβαση και να διευθύνετε την επιχείρησή σας σχεδόν από οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της κινητής συσκευής σας.

Παραδείγματα επιχειρήσεων που βασίζονται σε υπηρεσίες Shopify

Για να δείξουμε τις δυνατότητες του Shopify για επιχειρήσεις που βασίζονται σε υπηρεσίες, ας δούμε μερικές περιπτώσεις χρήσης και παραδείγματα επιχειρήσεων υπηρεσιών Shopify:

Το Fitzroy είναι μια υπηρεσία ενοικίασης ρούχων που προσφέρει μια μοναδική και βιώσιμη προσέγγιση στη μόδα. Αντί να αγοράζουν είδη ένδυσης, η Fitzroy επιτρέπει στους πελάτες να νοικιάζουν υψηλής ποιότητας, μοντέρνα κομμάτια για ειδικές περιστάσεις ή καθημερινή χρήση. Το επιχειρηματικό τους μοντέλο προάγει τη βιωσιμότητα μειώνοντας την ανάγκη για συνεχή κατανάλωση ρούχων.

 

Η χρήση του Shopify δεν αφορά μόνο την κατασκευή eShop αλλά και παρουσίαση Υπηρεσιών

Ναι, το Shopify συνδέεται συχνά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά οι δυνατότητές του εκτείνονται πολύ πέρα ​​από την πώληση φυσικών προϊόντων. Οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να αξιοποιήσουν τη δύναμη του Shopify για να δημιουργήσουν μια επαγγελματική και φιλική προς τον χρήστη διαδικτυακή πλατφόρμα.

 • Ευέλικτες καταχωρίσεις υπηρεσιών: Δημιουργήστε ολοκληρωμένες λίστες υπηρεσιών με λεπτομερείς περιγραφές, τιμές και επιλογές κράτησης. Το Shopify σάς επιτρέπει να προβάλλετε αποτελεσματικά τις υπηρεσίες σας.
 • Εύκολη κράτηση ραντεβού: Εφαρμόστε συστήματα κράτησης ραντεβού για να απλοποιήσετε τον προγραμματισμό των πελατών. Διαχειριστείτε το ημερολόγιό σας χωρίς κόπο και μειώστε τις διενέξεις προγραμματισμού.
 • Ασφαλής επεξεργασία πληρωμών: Το Shopify προσφέρει ασφαλείς πύλες πληρωμής, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές με άνεση και να εμπιστεύονται την επιχείρησή σας.
 • Επεκτασιμότητα: Καθώς η επιχείρηση παροχής υπηρεσιών σας μεγαλώνει, το Shopify μπορεί να κλιμακωθεί μαζί σας. Προσθέστε νέες υπηρεσίες, προϊόντα ή λειτουργίες όπως απαιτείται χωρίς την ταλαιπωρία της εναλλαγής πλατφορμών.

Κόστος υπηρεσιών της πλατφόρμας Shopify


Για την δημιουργία ή μετεγκατάσταση καταστημάτων και τοποθέτηση apps υπάρχει έξτρα χρέωση.