Ένα λάθος που κόστισε πάνω από 2.000 ευρώ
Η ιστορία της Μαρίας:

Η Μαρία ήταν μια φιλόδοξη επιχειρηματίας που διαχειριζόταν ένα eShop με ρούχα. Ξεκίνησε με όνειρα και ενθουσιασμό, αλλά σύντομα ήρθε αντιμέτωπη με μια σκληρή πραγματικότητα: η τεχνική υποστήριξη του eShop της ήταν ελλιπής.

Αρχικά, η Μαρία προσπάθησε να τα λύσει μόνη της. Έψαχνε λύσεις στο internet, έκανε ερωτήσεις σε forums, αλλά σπάνια έβρισκε απαντήσεις που ταίριαζαν στις δικές της ανάγκες.

Χάρη στο πείσμα της, η Μαρία κατάφερε να λύσει μερικά προβλήματα. Όμως, η έλλειψη τεχνογνωσίας άφηνε πάντα κενά και ανησυχίες.

Κάποια μέρα, το eShop της Μαρίας “έπεσε” ξαφνικά. Η σελίδα ήταν άφαντη από το internet και οι πελάτες άρχισαν να γκρινιάζουν. Η Μαρία πανικοβλήθηκε. Χωρίς eShop, οι πωλήσεις σταμάτησαν και η φήμη της επιχείρησής της κινδύνευε.

Μετά από ώρες αγωνίας, η Μαρία κατάφερε να βρει έναν τεχνικό που να την βοηθήσει. Ο τεχνικός εντόπισε το πρόβλημα και έφερε το eShop ξανά online.

 

Το κόστος;

Χαμένες πωλήσεις: Η Μαρία έχασε πάνω από 2.000 ευρώ σε πωλήσεις μόνο από την ημέρα που το eShop ήταν εκτός λειτουργίας.
Ζημιά στην φήμη: Οι αρνητικές κριτικές από πελάτες που δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους βλάψαν την εικόνα της επιχείρησης.
Χρόνος και χρήμα: Η Μαρία αναγκάστηκε να ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να πληρώσει τον τεχνικό και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της “πτώσης” του eShop.

Το λάθος της Μαρίας:

Η Μαρία έκανε το λάθος να μην επενδύσει σε επαγγελματική τεχνική υποστήριξη για το eShop της.

Το μάθημα:
Επιλέγοντας μια αξιόπιστη εταιρεία τεχνικής υποστήριξης, μπορείτε να:

Αποφύγετε δαπανηρές “πτώσεις” του eShop σας.
Διασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία του eShop σας.
Εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, χωρίς άγχος για τεχνικά προβλήματα.