Ιδιοκτήτης eShop: Ένα λάθος που κόστισε πάνω από 2.000 ευρώ!

Ένα λάθος που κόστισε πάνω από 2.000 ευρώ
Η ιστορία της Μαρίας:

Η Μαρία ήταν μια φιλόδοξη επιχειρηματίας που διαχειριζόταν ένα eShop με ρούχα. Ξεκίνησε με όνειρα και ενθουσιασμό, αλλά σύντομα ήρθε αντιμέτωπη με μια σκληρή πραγματικότητα: η τεχνική υποστήριξη του eShop της ήταν ελλιπής.

Αρχικά, η Μαρία προσπάθησε να τα λύσει μόνη της. Έψαχνε λύσεις στο internet, έκανε ερωτήσεις σε forums, αλλά σπάνια έβρισκε απαντήσεις που ταίριαζαν στις δικές της ανάγκες.

Χάρη στο πείσμα της, η Μαρία κατάφερε να λύσει μερικά προβλήματα. Όμως, η έλλειψη τεχνογνωσίας άφηνε πάντα κενά και ανησυχίες.

Κάποια μέρα, το eShop της Μαρίας “έπεσε” ξαφνικά. Η σελίδα ήταν άφαντη από το internet και οι πελάτες άρχισαν να γκρινιάζουν. Η Μαρία πανικοβλήθηκε. Χωρίς eShop, οι πωλήσεις σταμάτησαν και η φήμη της επιχείρησής της κινδύνευε.

Μετά από ώρες αγωνίας, η Μαρία κατάφερε να βρει έναν τεχνικό που να την βοηθήσει. Ο τεχνικός εντόπισε το πρόβλημα και έφερε το eShop ξανά online.

 

Το κόστος;

Χαμένες πωλήσεις: Η Μαρία έχασε πάνω από 2.000 ευρώ σε πωλήσεις μόνο από την ημέρα που το eShop ήταν εκτός λειτουργίας.
Ζημιά στην φήμη: Οι αρνητικές κριτικές από πελάτες που δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους βλάψαν την εικόνα της επιχείρησης.
Χρόνος και χρήμα: Η Μαρία αναγκάστηκε να ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να πληρώσει τον τεχνικό και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της “πτώσης” του eShop.

Το λάθος της Μαρίας:

Η Μαρία έκανε το λάθος να μην επενδύσει σε επαγγελματική τεχνική υποστήριξη για το eShop της.

Το μάθημα:
Επιλέγοντας μια αξιόπιστη εταιρεία τεχνικής υποστήριξης, μπορείτε να:

Αποφύγετε δαπανηρές “πτώσεις” του eShop σας.
Διασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία του eShop σας.
Εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, χωρίς άγχος για τεχνικά προβλήματα.

 


Μαριάννα Νατσοπούλου

  • Η εκπαίδευση μου έχει ξεκινήσει πρίν απο πολλά χρόνια, με γλώσσα προγραμματισμού την Basic! Τελείωσα την IESE λοιπόν το 1986, όπου ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τον προγραμματισμό.
  • Το 2003 τελείωσα με επιτυχία το ΙΕΚ Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Έχω παρακολουθήσει και ολοκληρώσει ενότητα μαθημάτων στο UDACITY με αντικείμενο την κατασκευή μιας μηχανής αναζήτησης. (Python building search engine.) Επίσης έχω ολοκληρώσει στο UDACITY, μαθήματα responsibility (mobile website).
  • Σπουδές στον τομέα της Πληροφορικής από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).
  • Το 2019 Μαθήματα DIGITAL MARKETING STUDIES ” Fundamentals of Digital Marketing ” by Google
  • Σήμερα σπουδάζω στο WOREARLY Academy, γιατί η γνώση δεν σταματά ποτέ!

 
Υποστηρίζω 10άδες ηλεκτρονικά καταστήματα στην τεχνική υποστήριξη, αγαπώ την δουλειά μου, την οποία θα χαρακτήριζα πρόκληση και ποτέ βαρετή.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος