Τουριστικές Επιχειρήσεις και Digital Marketing


Όταν πρόκειται για το ψηφιακό μάρκετινγκ στη σημερινή τουριστική βιομηχανία, οι επιχειρήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση.

Η ανάπτυξη εφαρμογών (Booking - Airbnb ) που εμφανίζουν καταλύματα, εφαρμογές που δημοσιεύουν υπηρεσίες εστιατορίων και Bars, όπως και χάρτες με συμβουλές ταξιδιού ( Tripadvisor ) είναι το κλειδί για την προώθηση και αναγνώριση της επιχείρισή σας.

Η δραστηριοποίηση μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο μπορεί να περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά βήματα.

Πως ξεκινάει λοιπόν μία επιχείριση?
Αυτό θα εξετάσουμε παρακάτω:

Συμβουλές Ψηφιακού Marketing για τον Τουριστικό τομέα :

 • put my company to google, τοποθετηση επιχειρισης στο business google

  Τοποθέτηση της επιχειρησή σας στο 'Google My Business'

  Το Google My Business προσφέρει τα εργαλεία για να ενημερώσετε το επιχειρηματικό προφίλ σας, να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας από το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας.
 • κατασκευή ιστοσελίδας για ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικές επιχειρήσεις

  Κατασκευή Ιστοσελίδας

  Οι ανταγωνιστές σας έχουν όλοι ιστοσελίδα.Έτσι εάν δεν είστε ανταγωνιστικοί, δίνετε στους αγοραστές λόγο να αγοράσουν απο τον ανταγωνιστή σας. Θα εμφανιστείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Σκεφτείτε το εξής: Το 81 τοις εκατό των καταναλωτών πραγματοποιεί online έρευνα πριν κάνει μια αγορά. Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνουν στο Google και πληκτρολογούν μία ή περισσότερες λέξεις-κλειδιά για να βρεί τα προιόντα και τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρει.

  Δείγμα Ιστοσελίδας για Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα

  Δείγμα Ιστοσελίδας για BARS & BEACHBARS

 • Τοποθέτηση του καταλύματος σας στην BOOKING

  Τοποθέτηση του καταλύματος σας στην BOOKING

  Στη Booking.com προωθεί ενεργά τη σελίδα του καταλύματός σας σε μηχανές αναζήτησης όπως οι Google, Bing και Yahoo για να διασφαλίσει την προβολή της σε διεθνές επίπεδο και στον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό πιθανών πελατών.
 • Τοποθέτηση του καταλύματος σας στην AIRBNB

  Τοποθέτηση του καταλύματος σας στην AIRBNB

  Εάν έχετε ένα επιπλέον δωμάτιο, ολόκληρο σπίτι ή διαθέτετε ειδικές γνώσεις σε κάτι, μπορείτε να κερδίζετε χρήματα ενώ τα μοιράζεστε με άτομα από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να φιλοξενήσετε στο σπίτι σας, να διοργανώσετε μια δραστηριότητα ή και τα δύο. Το πόσο συχνά φιλοξενείτε εξαρτάται από εσάς.
 • socialmedia κοινωνικα δικτυα για τουριστικες επιχειρισεις

  Δημιουργία προφίλ στα SOCIALMEDIA

  Τα κοινωνικά δίκτυα (social media) είναι συστήματα με τα οποία τα άτομα επικοινωνούν ανταλλάσσοντας εμπειρίες, γνώμες και γνώσεις. Από τα παραπάνω είναι προφανής η σπουδαιότητα του μάρκετινγκ των κοινωνικών δικτύων. Το μάρκετινγκ των κοινωνικών δικτύων είναι τύπος του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ, ο οποίος βοηθά την επιχείρηση να κάνει πιο γνωστή τη μάρκα της και να αυξήσει τη δυνατότητα επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα της, ώστε να επιτύχει μια αλληλεπίδραση της αγοράς-στόχου της επιχείρησης με τη μάρκα της.

 • @Companies
  Digital Marketing Services for Tourism

  Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη φωνή του πελάτη!

  Να θυμάστε ότι αυτή είναι η γνώμη του πελάτη σας και της εικόνας μας μπροστά στον διαγωνισμό, αυτός που συνιστά και βαθμολογεί ανάλογα με την εμπειρία του.

  Οι τουριστικές επιχειρήσεις πρέπει να επιλέξουν τα καταλληλότερα κανάλια για να αναπτύξουν τις στρατηγικές τους λαμβάνοντας υπόψη το είδος του περιεχομένου που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν και το βίντεο μάρκετινγκ, αξιοποιώντας στο έπακρο τις ιστορίες παρά τα παραδοσιακά διαφημιστικά μηνύματα και ακόμη και προσδιορίζοντας σωστά το τμήμα του κοινού-στόχου εκστρατεία μάρκετινγκ κατά ηλικία, κοινωνικοοικονομική κατάσταση ή συμφέροντα.

  ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

  Photo by Ishan @seefromthesky on Unsplash  Καταχώρηση καταλύματος
  Διαχείριση κρατήσεων